Woorden Gorré uit context gehaald » EntornoInteligente

Woorden Gorré uit context gehaald

woorden_gorre_uit_context_gehaald.jpg

Entornointeligente.com /  

PARAMARIBO – “Als men dat heel interview beluistert zal men weten dat ik het niet zo bedoel. Mijn uitspraak wordt uit zijn context gehaald.” Dat zegt bondscoach Dean Gorré tegen de Ware Tijd na de ophef over zijn uitspraak: “Je kan niet meer een speler van Suriname hebben die voor Robinhood of Transvaal speelt en ook voor het nationale elftal Suriname. Het gat is te groot.”

Gorré maakt duidelijk dat dit slechts een citaat uit het geheel is. “Als je alleen die quote pakt, haal je de stelling helemaal uit zijn verband”, stelt de bondscoach woensdag.

Hij zegt dat hij duidelijk probeerde te maken dat de spelers in Suriname hun best moeten doen om een profcontract te kunnen verdienen in het buitenland. In het traject dat wordt bewandeld, zullen namelijk alleen voetballers met een bepaald aantal trainings- en wedstrijduren en een bepaalde intensiteit Natio halen.

De coach benadrukt dat het geen beleid is voor nu, maar voor de toekomst. “Want nu hebben wij ook lokale jongens in de selectie.” Hij wijst er wel op dat het misschien eerder dan gedacht kan gebeuren. “Want als Suriname in deze ronde alle vier wedstrijden wint, zal de belangstelling toenemen. Dan wordt het voor de lokale jongens iets moeilijker.”

Gorré beaamt dat het krioelt van talenten in Suriname, maar de uitdaging zal nu zijn om hen in een profcompetitie in het buitenland te krijgen. Er wordt namelijk op een andere manier gewerkt en de intensiteit van de trainingen en de wedstrijden is hoger. Belangrijker is dat een profspeler meer uren maakt. De realiteit wijst uit dat alleen profsporters het hoogste niveau kunnen bijbenen.

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com

Cafecito Informativo

Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation