'We bedekken dit niet met de mantel der liefde' » EntornoInteligente

‘We bedekken dit niet met de mantel der liefde’

we_bedekken_dit_niet_met_de_mantel_der_liefde.jpg

Entornointeligente.com /  

PARAMARIBO – “Het is een grote deuk in ons imago. We hebben als taak te zorgen voor wetshandhaving en bescherming van de burger. Maar met de handelingen van de collega’s wordt dat nu in twijfel getrokken.” Zo reageert Humphrey Naarden, waarnemend woordvoerder van het Korps Politie Suriname, op het mogelijk seksueel vergrijp van drie politiemannen eerder deze maand. Zij worden verdacht tegen betaling seks te hebben gehad met minderjarige meisjes, die als vermist waren opgegeven.

“Direct nadat wij erachter waren gekomen dat onze eigen mensen debet zijn geweest aan dit misselijkmakende feit, hebben we ze aangepakt. We bedekken dit niet met de mantel der liefde”, zegt Naarden resoluut. Hij benadrukt dat dit soort gedragingen binnen het korps niet worden getolereerd.” Anders is het hek van de dam. Als blijkt dat de collega’s zich schuldig hebben gemaakt, ziet het er niet goed uit voor ze.”

Tot donderdag heeft de politie naar aanleiding van tot nu toe verricht onderzoek al acht mensen opgesloten en Naarden verwacht dat er meer zullen volgen. De man die de minderjarigen exploiteerde trad volgens hem op als pooier en zocht mogelijke klanten. “Hoe de meisjes bij hem zijn beland weet ik niet. Er is uit het voorlopig onderzoek niet gebleken dat gesproken kan worden van ontvoering. Het gaat in elk geval om minderjarigen die eigenlijk ‘verkocht’ werden voor seks. Een leeuwendeel van het geld ging naar de pooier”, vertelt de KPS-woordvoerder. “Zelfs al zouden de meisjes niet hebben tegengestribbeld, “de meerderjarige man had beter moeten weten en wordt verantwoordelijk gehouden.”

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com

Cafecito Informativo

Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation