Vuurwerkspektakel eindigt in anticlimax - EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

 

PARAMARIBO – De aankondiging van een vuurwerkspektakel ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar heeft grote verwachtingen gewekt bij het publiek. Om negen uur ‘s avonds zou vuurwerk vanaf de Wijdenboschbrug afgestoken worden. Helaas, doordat het Happy Spring Festival met als hoofdattractie een acrobatenshow niet op tijd eindigde, moesten de toeschouwers langer wachten.

Langs de Waterkant was er al een groot menigte waarneembaar. Driekwartier later dan gepland heeft de Chinese ambassadeur Liu Quan samen met vicepresident Ashwin Adhin van Suriname het aftellen gedaan en werd het vuurwerk vrijwel gelijk daarna aangestoken. Vanuit de Waterkant was het goed volgbaar.

Echter, het woweffect bleef uit. Na enkele minuten liepen mensen mopperend weg. “Zomaar zoveel opschuif voor niets”, zei een bezoeker. “Ik ben zwaar teleurgesteld, dit is een rommel”, deelde Jaïr Graanoogst mee. “Dit heb ik al op oudjaar meegemaakt. Ik dacht dat het een echt spektakel zou worden”, benadrukte Shereen Doekhie. Doordat men wegliep voordat de vuurwerkshow afgelopen was, begon het behoorlijk leeg te lopen aan de Waterkant. De show is daardoor in een anticlimax geëindigd.

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

Allanamiento a las oficinas de EntornoInteligente

Adscoins New Single

Adscoins

Nota de Prensa VIP

Smart Reputation