Vrouw vindt vervolging partner niet meer nodig » EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

– Een vrouw die donderdag als getuige was opgeroepen in een zaak waarbij haar partner haar zou hebben bedreigd met de dood, vroeg zich af waarom hij nog vervolgd wordt. Ze heeft naar eigen zeggen geen last meer van hem.

De verdachte, Norman B., was niet aanwezig omdat het adres waar zijn oproep voor verschijning is gericht niet zijn woonadres blijkt te zijn. Rechter Maytrie Kuldipsingh besliste, na afstemming met het Openbaar Ministerie, om de man nog één keer proberen op te roepen om te verschijnen.

Hoewel de vrouw zegt dat ze geen last meer heeft van Norman B. stelde Kuldipsingh dat de zaak toch verder behandeld moet worden, vanwege de bedreiging die is gedaan. “We moeten de procedure correct afhandelen.” Ze legde de vrouw uit dat het belangrijk is dat de man de eerstvolgende keer verschijnt in het kader van confrontatie.

De vrouw zei dat ze Norman B. donderdagmorgen nog heeft gezien en hem had gezegd dat hij bij de zitting moest zijn. Echter, hij was volgens haar niet op de hoogte. Zelf weet ze niet wat het vaste verblijfadres van hem is. De zaak is uitgesteld naar 17 december.

In deze zaak gaat het erom dat er een beschermingsbevel was uitgevaardigd tegen Norman B., maar hij zou dat hebben genegeerd. De man begaf zich toch naar het adres van de vrouw. Hij wilde met haar slapen, maar ze weigerde. Norman B., die buiten het huis was, ging op een gegeven moment op het balkon zitten en dreigde de vrouw te zullen doden. Dat heeft ook de dochter van de vrouw, die op dat moment thuis was, tegenover de politie verklaard. Het beschermingsbevel is in augustus vorig jaar verstreken.

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon >

Más info…

Smart Reputation

Prince Julio César en NYFW 2020

Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Prince Julio Cesar en el New York Fashion Week Spring Summer 2021

Publicidad en Entorno

Advertisement

Adscoins

Smart Reputation