Verdeling voedselpakketten, particulier initiatief in overheidsjasje » EntornoInteligente

Verdeling voedselpakketten, particulier initiatief in overheidsjasje

verdeling_voedselpakketten_2C_particulier_initiatief_in_overheidsjasje.jpg

Entornointeligente.com /  

PARAMARIBO – De regering komt er niet onderuit dat het verlenen van hulp in de vorm van voedselpakketten een bittere noodzaak is om het ergste leed voor velen te verzachten. In tijden van opeenvolgende lockdowns wordt de groep personen die goederen kunnen inslaan voor een heel weekend steeds kleiner.

Soerin Goerdayal is weldoener, VHP-districtsraadslid en coördinator voedselpakketten maakt met enkele woorden pijnlijk duidelijk hoe rommelig de opstart ging van de distributie. Nota bene een particulier initiatief, terwijl de overheid het tegenovergestelde doet vermoeden. Maar de distributie verloopt via ressortsraadsleden omdat die “precies weten wat er zich in het veld afspeelt”, legt Gordayal uit.

“Het is in eerste instantie gebeurd op initiatief van enkele VHP-leden die besloten dat er actie moest worden ondernomen, waar hulp nodig was. Hierbij zijn zo’n duizend pakketten en dozen kip verdeeld over verschillende districten en ressorten.”

Maar zou de verdeling eigenlijk niet officieel via een geregistreerd systeem moeten gebeuren? “We hebben een tijd terug geprobeerd om met ambtenaren de wijken in te gaan om de probleemgevallen te registreren. Echter is de operatie na een paar dagen gestaakt, omdat de ambtenaren niet de juiste houding hadden om het werk vol te houden.”

Lees de volledige reportage in de maandageditie van de Ware Tijd

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com

Cafecito Informativo

Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation
Smart Reputation