Total active cases naderen 300 » EntornoInteligente

Total active cases naderen 300

total_active_cases_naderen_300.jpg

Entornointeligente.com / – Suriname staat woensdagavond op 5.734 Covid-19-besmettingen. Daartoe behoren 287 active cases. In de afgelopen 24 uur kwamen er 65 nieuwe gevallen bij. Er werd van 283 personen een swab genomen, van wie 218 negatief testten.

De meeste besmettingen werden gemeld in Paramaribo: 38. Wanica had er zestien positieve gevallen, Brokopondo twee, Saramacca en Sipaliwini elk één. De andere zeven besmettingen zijn ondergebracht als ‘overige’. Het gaat om mensen van wie de woonplaats niet bekend is of het opgegeven adres niet klopt.

In de afgelopen 24 uur zijn 22 personen genezen verklaard. Dat bracht het totaal op 5.345. Verder liggen er 32 personen in ziekehuizen en zeven patiënten zijn op de intensivecareafdelingen. Het sterftecijfer (118) bleef ongewijzigd. In quarantaine zitten 839 niet positieven.

Het aantal positieven in isolatie bedraagt 182. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft woensdagavond tijdens een spoedpersconferentie bekendgemaakt dat de twee isolatietenten van het Regionaal Ziekenhuis Wanica al vol zijn. Er zouden vleugels, die bestemd zijn voor de normale ziekenzorg, voor woensdag en donderdag worden vrijgemaakt om positief geteste personen op te vangen.

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com >
Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation