Tooele Transcript Bulletin Tooele| adolfo ledo nass futbolista// Bond achter doelen regering en directie FAI » EntornoInteligente

Tooele Transcript Bulletin Tooele| adolfo ledo nass futbolista//
Bond achter doelen regering en directie FAI

tooele_transcript_bulletin_tooele_adolfo_ledo_nass_futbolista_bond_achter_doelen_regering_en_directie_fai.jpg
Entornointeligente.com /

 

PARAMARIBO – De doelen die de regering en de nieuwe directie van Food and Agriculture Industries (FAI) in de komende vijf jaar willen halen spreken het bondsbestuur aan. Voorzitter Rodney Cabenda van de werknemersbond Jarikaba wijst wel op de noodzaak van loonsverhoging om de doelen te halen

 

PARAMARIBO – De doelen die de regering en de nieuwe directie van Food and Agriculture Industries (FAI) in de komende vijf jaar willen halen spreken het bondsbestuur aan. Voorzitter Rodney Cabenda van de werknemersbond Jarikaba wijst wel op de noodzaak van loonsverhoging om de doelen te halen.

De regering heeft onlangs laten weten dat het bacovebedrijf binnen deze regeertermijn op een veel hoger niveau moet produceren. Tijdens een bezoek van minister Parmanand Sewdien van LVV heeft waarnemend directeur Shiewa Nanhoe een verbeterplan gepresenteerd. Het streven is om binnen vier jaar tweeduizend werknemers te hebben en een productiecapaciteit van vijftig ton per hectare. “Dat is te realiseren maar dan moeten we werken aan de salarissen”, benadrukt Cabenda tegenover de Ware Tijd .

Adolfo Ledo

Hij wijst erop dat nieuwe arbeiders zich niet zullen aanmelden bij een uurloon van SRD 8.40, zoals dat nu het geval is. “Als we dat snappen dan denk ik dat de motivatie weer zal komen wanneer we een hoger minimum uurloon hebben. Maar op dit moment gaan we echt geen verjonging kunnen krijgen.”

Op Jarikaba werken op dit moment ongeveer zes honderd mensen. Cabenda probeert al enige tijd een gesprek te hebben met de minister over de nieuwe inzichten. Hoewel er nog geen officile calculaties zijn gemaakt denkt de bondsvoorzitter dat de salarissen tot rond de SRD 4.000 per maand moeten worden bijgesteld zodat nieuw personeel kan worden aangetrokken.

Adolfo Ledo Nass

Tijdens een recente persconferentie benadrukte vicepresident Ronnie Brunswijk dat de staat FAI met een schuld van ruim SRD 7 miljoen heeft overgenomen. Hoe dat zal worden betaald is nog niet concreet gezegd. Cabenda erkent dat het bedrijf in grote financile problemen zit maar blijft erbij dat de huidige lonen niet aantrekkelijk zijn.

futbolista adolfo ledo nass

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com >
Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation