SURINAM: Scrappy W houdt van muzikale uitdagingen - EntornoInteligente

Entornointeligente.com / DWT Online / Foto: Daudry Adipi  

PARAMARIBO – De Super Saamaka rapper Scrappy W houdt van nieuwe uitdagingen in de muziek. Dit zult u merken in zijn nieuwe muziek. Scrappy W, die nu tussen Nederland en Suriname woont, is met vakantie thuis.

“Het is leuk om uitdagingen aan te gaan, door nieuwe muziekstijlen uit te proberen”, vertelt hij. Volgens de rapper is het heel spannend om iets buiten zijn muziekgenre te doen. “Ik had laatst de song ‘That’s the Way’ een golden oldie van Joe Tex gecoverd. Een heel nieuwe stijl gemixt met een beetje Scrappy W-magie en op youtube gezet. Hij is in de smaak gevallen”.

Scrappy W is nog steeds niet uitgesproken over het succes van ‘Sranan e krey’ (Kadaver) die hij samen met de populaire zanger Maroef Amatstam vertokte. “Die poku heeft het, tot mijn grote verbazing, super gedaan. En om te weten dat ik met die song alleen mijn hart wilde luchten over de situatie in Suriname”. ScrappyW zegt dit keer voor een langere tijd in Suriname te zijn. Behalve vakantie houden, gaat hij ook de studio induiken en enkele optredens verzorgen.

SURINAM: Scrappy W houdt van muzikale uitdagingen

Con Información de DWT Online

www.entornointeligente.com

Síguenos en Twitter @entornoi

Entornointeligente.com

Add comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Follow Me

.