SURINAM: Opti verliest in Jamaica International - EntornoInteligente

Entornointeligente.com / DWT Online / Sören Opti is in de tweede ronde van de Jamaica International uitgeschakeld. Foto: collectie Sören Opti  

PARAMARIBO – De Surinaamse top-badmintonspeler Sören Opti ligt uit de vierde Jamaica International. Hij verloor zowel in het enkel- als gemengd dubbelspel. In het gemengd dubbel speelde hij met landgenoot Mary-Ann Zhong.

Opti moest in de tweede ronde van het enkelspel na 26 minuten zijn meerdere erkennen in de als achtste geplaatste Indiër Sahil Sipani. Na een povere eerste set (6-21), veerde de Surinamer krachtig terug. Hij wist bij een achterstand van 15-20 zes punten op rij te maken. Echter, de setwinst zat er niet in.

In het gemengd dubbel speelden Opti en Zhong vrijdag tegen Daniel la Torre en Danica Nishimura. Het als eerste geplaatste Peruaanse koppel zegevierde met 21-18, 21-15. De Surinamers, die pas hun tweede internationale toernooi samenspeelden als koppel, hadden zich in de eerste ronde ontdaan van de thuisspelers Ashane Newland/Taina Dailey: 21-10, 21-13.

In het National Indoor Sports Center van Kingston, Jamaica opende Opti het toernooi donderdag tegen Diego Subauste van Peru. Na 41 minuten kwam hij als winnaar uit de bus: 17-21, 21-12, 21-19.  Zhong werd in de eerste ronde gewipt door Micaela Castillo Salazar van Peru: 13-21, 9-21. Zondag is de laatste speeldag.

SURINAM: Opti verliest in Jamaica International

Con Información de DWT Online

www.entornointeligente.com

Síguenos en Twitter @entornoi

Entornointeligente.com

Add comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Follow Me

.