Rashieda Amara maakt eindelijk muziek » EntornoInteligente

Rashieda Amara maakt eindelijk muziek

rashieda_amara_maakt_eindelijk_muziek.jpg

Entornointeligente.com /  

PARAMARIBO – Rashieda Amara, een jonge Surinaamse ondernemer die er altijd al van droomde om muziek uit te brengen, heeft die droom eindelijk gerealiseerd. Vorig weekend debuteerde zij met het nummer ‘Badderman Love Mash-up’.

“Ik ben blij dat ik deze droom nu kan afhaken, want hij is uitgekomen.” Dit heeft zij vooral aan Roberto ‘G-Boss’ Banel van WeDenBossMusic te danken, die zij in 2019 leerde kennen. Vanwege hun drukke schema’s, hebben zij de draad niet meteen kunnen oppakken. Het lukte hen uiteindelijk na een jaar om samen te zitten en alles op papier te zetten.

Badderman is altijd Rashieda’s favoriete artiest geweest. Mensen die haar heel goed kennen, weten dat zijn nummers niet mogen ontbreken op haar playlist. “De vibe die hij geeft aan het publiek is puur, de inhoud van zijn liedjes is kwalitatief en hij zingt vaak over de liefde. Ik weet zeker dat de meeste vrouwen zich kunnen terugvinden in zijn nummers.”

Aangezien je met muziek alle richtingen op kan, was haar keus gauw gemaakt om een ‘Badderman Mash-up’ te maken met de nummers ‘2 fii a de’, ‘Alleen’, ‘San mi du yu’, ‘Fa mi mié’ en ‘Zover’. Door de songs in deze volgorde te plaatsen, vormt ze een verhaal. Amara zegt dat ze veel tijd, geduld en energie in het project heeft gestoken.

Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames
LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com

Cafecito Informativo

Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation