Nieuw stichtingsbestuur Mungra Medisch Centrum » EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

 

NIEUW-NICKERIE – Soenieldath Adhin is de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur bij het Mungra Medisch Centrum in Nickerie. Het team van zeven man is vrijdag geïnstalleerd door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en heeft als eerste taak een goede situatieanalyse te maken van de financiële, personele en operationele zaken.

Het vorige bestuur onder leiding van Heve Sibilo had twee weken terug tijdens het kennismakingsbezoek van de bewindsman al gehoord dat het zou worden vervangen vanwege vermeede misstanden. Volgens de Communicatiedienst Suriname had het bestuur-Sibilo zelf aangegeven een pas op de plaats te willen maken vanwege onder meer personele en financiële onregelmatigheden.

Hoewel het team van Sibilo er niet meer is, maar Ramadhin duidelijk dat het aftredende bestuur nog steeds verantwoordelijk zal worden gesteld voor eventuele onregelmatigheden tijdens zijn zittingsperiode. De minister liet weten dat zijn deur altijd openstaat voor dialoog, maar wees erop dat er “hier en daar kritische punten zijn die mogelijk onderzocht zullen worden en waar nodig zullen er maatregelen getroffen worden”. “Ik reken daarom op uw coöperativiteit in het kader van transparantie en afleggen van verantwoording richting het bevoegd gezag.”

Het nieuwe bestuur onder leiding van Adhin kreeg voorstellen mee om de communicatie met de plaatselijke gemeenschap te verbeteren. Ook geniet het intensiveren en herstructureren van de specialistische zorg prioriteit. In het bestuur zitten verder August Lila, Ryda Kajansie, Chatta Krishnadath, Margerie Crawford, Sorabkhan Safieroelakhan en Evert Hermelijn

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon
>

Más info…

Smart Reputation

Prince Julio César en NYFW 2020

Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Prince Julio Cesar en el New York Fashion Week Spring Summer 2021

Publicidad en Entorno

Advertisement

Adscoins

Smart Reputation