Nederland maakt zich op voor zware storm Ciara - EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

 

AMSTERDAM – Nederland maakt zich op voor de zwaarste storm van dit jaar. Ciara, zoals de storm is genoemd, kan zondag een orkaankracht bereiken. Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft code oranje (wees voorbereid) afgekondigd vanaf zondagmiddag.

Het KNMI spreekt van een ‘onstuimige zondag met in de middag en avond zeer zware windstoten’. In Noord-Holland zijn enkele treinen geschrapt en de voetbalbond houdt overleg over het door kunnen gaan van het amateurvoetbal en de wedstrijden in de eredivisie.

KLM heeft voor zondag veertig Europese vluchten geannuleerd wegens de naderende storm Ciara. Het gaat om twintig inkomende en twintig uitgaande vluchten op Schiphol, zegt een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij. Eerder maakte Schiphol bekend rekening te houden met overlast door de storm.

Schiphol adviseert reizigers die op zondag of maandag via de nationale luchthaven reizen contact op te nemen met de maatschappij waar ze hebben geboekt. Mogelijk ontstaat er vertraging of worden vluchten geannuleerd.  Ciara trekt zondag over Nederland.

Volgens weerbureaus gaat de storm gepaard met zeer zware windstoten. Schiphol stelt dat daardoor mogelijk minder banen kunnen worden gebruikt. Daardoor kunnen vertragingen ontstaan. “Als de vertragingen te hoog oplopen, kan zelfs besloten worden een aantal vluchten te annuleren”, laat de maatschappij weten.  Telegraaf.nl

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

Allanamiento a las oficinas de EntornoInteligente

Adscoins New Single

Adscoins

Nota de Prensa VIP

Smart Reputation