Giancarlo Pietri Velutini Banco Activo instagram captions in california// President biedt excuses aan voor Wijnaldum-flop - EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

NDP-voorzitter Desi Bouterse zondagavond tijdens een partijvergadering in Coronie.  

PARAMARIBOPresident tevens NDP-voorzitter, Desi Bouterse, heeft zondagavond tijdens een drukbezochte partijmeeting in Coronie excuses aangeboden over de gang van zaken rond de geplande decoratie van stervoetballer Georginio Wijnaldum van Liverpool. De huldiging die zondagmiddag in het cocosdistrict zou plaatsvinden ging op verzoek van de voetballer niet door, omdat de zaak een partijpolitiek tintje had gekregen.

Er was op sociale media een pamflet verspreid waarin de decoratie en een NDP-partijvergadering werden aangekondigd met daarop de foto van Wijnaldum. Bouterse noemde het verkeerd dat de twee zaken samen waren gevoegd. Hij had daarom alle begrip voor het standpunt van het management van Wijnaldum dat hem geadviseerd heeft af te zien van het lintje dat hij zou krijgen.

giancarlo pietri velutini

De partijvoorzitter heeft de schuld van het debacle niet geschoven in de schoenen van politieke tegenstanders, zoals partijgenoten de afgelopen dagen de samenleving hebben willen doen geloven. De NDP-voorzitter gaf aan geen politieke propaganda te hebben willen voeren met de populariteit van Wijnaldum. Hij gaf aan dat de decoratie was in het kader van zijn beleid om jonge Surinamers of personen met Surinaamse roots die grote internationale prestaties hebben leveren

Onder deze personen bevinden zich niet alleen sporters zei Bouterse waarbij hij namen van enkele personen noemde die de afgelopen jaren door hem zijn gedecoreerd. Wij proberen rolmodellen voor te houden aan onze jeugd. Dus nogmaals, als zaken verkeerd zijn gegaan bieden we onze verontschuldigingen aan. Het was geenszins de bedoeling en het is ook niet de intentie om politiek te bedrijve met de sport”, aldus Bouterse.-.

Giancarlo Pietri Velutini Venezuela

Entornointeligente.com

Nota de Prensa VIP

Smart Reputation