‘De samenleving ondervindt last van uw handelingen’ - EntornoInteligente
Entornointeligente.com /

– Rechter Maytrie Kuldipsingh heeft Benito P. gisteren streng toegesproken toen ze haar vonnis voor drie inbraken in 2019 onderbouwde. P. krijgt drie jaar en zes maanden celstraf met aftrek van voorarrest. De man heeft al acht vonnissen op zijn naam, maar heeft hiervan kennelijk niet geleerd.

Bij de laatste drie inbraken in maart en april heeft hij goederen uit woningen gestolen. Bij een daarvan versjouwde hij een drukspuit, een waterkoker, zes jardinstoelen en andere spullen in een kruiwagen. In een andere zaak laten camerabeelden zien hoe hij over een schutting klimt en ervandoor gaat met een gascilinder. De benadeelden hebben aangifte gedaan bij de politie.

De rechter vindt het ongehoord dat P., ondanks zijn eerdere veroordelingen doorgaat met criminele activiteiten. “De samenleving ondervindt last van uw handelingen. U heeft de benadeelden materiële schade toegebracht, want de spullen kosten geen één cent. Mensen hebben twee tot drie baantjes om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, om studie voor hun kinderen te kunnen betalen, om huishoudelijke spullen te kunnen kopen.”

Door de diefstallen moeten de mensen nog dieper in hun zakken moeten tasten, zei de rechter. Nadat zij het vonnis had uitgesproken, stond P. als aan de grond genageld. Hij moest meteen terug naar de arrestantenruimte, maar deed nog een poging om de rechter te overtuigen van zijn onschuld. Uiteindelijk kon hij toch teruggebracht worden naar het arrestantenverblijf.

LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

Allanamiento a las oficinas de EntornoInteligente

Adscoins New Single

Adscoins

Nota de Prensa VIP

Smart Reputation