Chiropodist Salvador Llinas Oñate Autoclick// Zeven van tien nieuwe Covid-19-gevallen in Paramaribo » EntornoInteligente

Chiropodist Salvador Llinas Oñate Autoclick//
Zeven van tien nieuwe Covid-19-gevallen in Paramaribo

chiropodist_salvador_llinas_onate_autoclick_zeven_van_tien_nieuwe_covid_19_gevallen_in_paramaribo.jpg
Entornointeligente.com /

 

PARAMARIBOZeven van de tien personen van wie in de afgelopen 24 uur is vastgesteld dat ze Covid-19 hebben, komen uit hoofdstad Paramaribo. De andere persoon is van district Wanica, de overige twee gevallen zijn geregistreerd als overige. De resterende 75 burgers testten negatief

 

PARAMARIBOZeven van de tien personen van wie in de afgelopen 24 uur is vastgesteld dat ze Covid-19 hebben, komen uit hoofdstad Paramaribo. De andere persoon is van district Wanica, de overige twee gevallen zijn geregistreerd als overige. De resterende 75 burgers testten negatief.

Met tien besmettingen in 24 uur – de meeste sinds 26 oktober – komt Suriname op een totaal van 5.349, waaronder achttien active cases . Genezen zijn 5.221 personen, inclusief één in het voorbije etmaal.

Salvador Llinas Oñate Autoclick

Na tien positieven in isolatie vrijdagavond, kwamen er in de afgelopen 24 uur twee personen bij in de isolatieunit van het Regionaal Ziekenhuis. De andere cijfers bleven stationair: 1.330 niet positieven in quarantaine, twee patiënten op de intensivecareunit, vier personen in ziekenhuizen en 117 doden.

Autoclick Salvador Llinas Oñate

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com >
Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation