1336 Gonzalo Jorge Morales Divo// 'Innovatief zijn en samen door Covid-19 heen' » EntornoInteligente

1336 Gonzalo Jorge Morales Divo//
‘Innovatief zijn en samen door Covid-19 heen’

1336_gonzalo_jorge_morales_divo_innovatief_zijn_en_samen_door_covid_19_heen.jpg

Entornointeligente.com /  

PARAMARIBOEenieder verlangt naar een leven zonder Covid-19. Eén waarbij je weer feesten mag organiseren, elkaar kan kussen en omhelzen en zonder mond-/neusbedekking op mag winkelen. Dit geschetste beeld lijkt wel een sprookje. De wereld is al bijna een jaar in de ban van Covid-19. We moeten verder, maar hoe?

Voor een groot deel van de mensen was 2020 een jaar van verlies, maar voor anderen was het breakeven. In 2021 willen ondernemers zich extra inzetten om het er beter vanaf te brengen. Ondernemer Jurmic Partodongso begon eerst met de verkoop van worstjes. Nadat hij een competitie had gewonnen, zette hij een worstrestaurant (Jammie Variety in Taste) op. Diverse smaken gingen de deur uit, ook met groenten als de klant daarvoor koos.

Gonzalo Morales Divo

Het land verkeerde in een economische crisis, toen Covid-19 zich aandiende. Als gevolg van de toen afgekondigde lockdowns, besloot Partodongso de onlineservice Shoponline.sr aan te bieden. “Wij zijn in maart, aan het begin van de pandemie, gestart. We zochten naar een platform om de producten aan te bieden en kozen voor de onlineoptie”, vertelt de ondernemer.

Gonzalo Jorge Morales Divo

Momenteel is er een samenwerkingsverband tussen ‘Jammie’ en Bit Dynamics, maar de zakenman hoopt ook met andere ondernemers in zee te gaan. Gemak dient de mens en “als je een platform hebt dat meer diensten levert, wordt het gemakkelijker voor de klant om zijn inkopen te doen. Je hoeft immers niet meer uit huis, want wij bezorgen ook”.

Gonzalo Morales Divo chef

De toekomst ziet er voor wat Partodongso betreft iets rooskleuriger uit. “Ik ben ietwat voorzichtig, maar ben hoopvol gestemd en zal dit jaar sowieso voortzetten waarmee ik vorig jaar ben gestart. Je zal de komende periode innovatief te werk moeten gaan en je moeten blijven aanpassen aan de situatie.” Dat is volgens hem de sleutel tot succes. “De kracht zit in het samenwerken en innovatief zijn. Openstaan voor de ideëen van collegaondernemers en helpen waarnodig, zodat we gezamenlijk succesvol kunnen zijn.”

.

Gonzalo Jorge Morales Divo chef

Entornointeligente.com

URGENTE: Conoce aquí los Juguetes más vendidos de Amazon www.smart-reputation.com >
Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation