Ferdiehart verbreedt muzikale scope » EntornoInteligente

Ferdiehart verbreedt muzikale scope

ferdiehart_verbreedt_muzikale_scope.jpg

Entornointeligente.com / – Ferdiehart heeft de afgelopen weken zijn fans enorm verrast. Dat hij ervan houdt om op Afrobeats te dansen, is bij velen bekend. Maar dat hij zelf een Afronummer zou maken, is een hele verrassing. Met ‘Switi lobi’ laat de artiest zien dat hij ook heel goed past in dit genre. Met een feature van Benjamin Fayah is het geheel helemaal compleet.

Het nummer gaat volgens Ferdiehart over een reeks aan emoties en gedragingen die worden gekenmerkt door intimiteit, passie en toewijding. Het gaat om zorg, nabijheid, bescherming, aantrekkingskracht en vertrouwen. “En omdat ik weet dat er mensen zijn die constant dit gevoel geven en krijgen van hun partner, hebben Benjamin en ik besloten om zo een project in elkaar te zetten en zo die positieve Afro lobi vibe te verspreiden.” Het bezingen van dit genre heeft ook tot doel een grotere doelgroep te bereiken.

Niet lang nadat ‘Switi lobi’ uit was, kwam Ferdiehart terug met een andere banger : ‘Love die look’. Deze keer zingt de artiest samen met Young Patron. Het nummer gaat over de intieme connectie die een persoon krijgt wanneer die kijkt naar de partner, die look die aangeeft dat iemand in staat is alle diepe fantasieën en intieme handelingen te doen met de partner. “Ik zet liefde boven alles. Vandaar dat ik de kans heb genomen om binnen een korte periode twee nummers met hetzelfde gevoel te droppen voor me fans.”

Ferdiehart en Young Patron hebben elkaar in januari ontmoet tijdens het schrijverskamp van Music Steroidz. Zij hebben toen afgesproken om in februari een sessie samen te doen. “Een heel leuke dame liep ons toevallig voorbij toen we onderweg waren naar producer Westlnd. Die had voor een goede tien seconden oogcontact met Young Patron en ik zei toen: “Ohw, je loevt die look he!! En de rest is history.”

Deze urban song is één waar makkelijk op kan worden geswingd. Wat dit nummer uniek maakt, is dat mensen kennis maken met die smooth Ferdiehart, die al je aandacht steelt met zijn woorden en flows.

Uw browser ondersteunt helaas geen iFrames
LINK ORIGINAL: DWT Online

Entornointeligente.com

www.smart-reputation.com
Smart Reputation Smart Reputation

Noticias de Boxeo

Boxeo Plus
Boxeo Plus
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation
Repara tu reputación en Twitter con Smart Reputation

Adscoins

Smart Reputation

Smart Reputation